Esküvői, alkalmi cipő, cipő klipsz.

...

Szatén menyasszonyi cipő Eladó Veszprémben. Online rendelés esetén ingyenes országos postázással.

(37 darab termék)

A G. Westerleigh menyasszonyi cipőinknél három fontos kritériumot tartunk szem előtt: kényelem, elegancia és minőség kompromisszumok nélkül. A fehér és ekrü, fekete színekben, minőségi szaténból, gondos hozzáadott kézi munkával készített, esetenként csipkével, kristályokkal és gyöngyökkel díszített lábbelik a leggyönyörűbb menyasszonyi ruhák méltó kiegészítői, legyen szó klasszikus vagy modern öltözékről.


...

Alkalmi női cipő és alkalmi női táska fekete, arany, ezüst, gyémánt és ekrü színekben.

(20 darab termék)

A G.Westerleigh alkalmi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. A luxus minőséget garantálja az extra puha párnázott talpbetét, valamint a minőségi kialakítás. Valamennyi darabot a letisztult és elegáns formavilág, valamint a kiváló minőségű anyagok és díszítőelemek felhasználása jellemzi. A cipőkhöz stílusában és színében passzoló alkalmi táskát is kínálunk.


...

AKCIÓS esküvői, menyasszonyi, alkalmi cipő.  Rainbow Club Szatén, és L' Eleganza bőr női cipők AKCIÓS áron ELADÓK. 

(19 darab termék)

A magyar L Eleganza és az angol Rainbow Club cipőket évek óta forgalmazzuk Veszprémben, bőr és szatén anyagból. A feltüntetett árak a készleten levő méretekre vonatkoznak. Az aktuális készlet állandóan változik, kifutó modellek, más méretben, színben nem rendelhetők.


...

Cipő klipsz esküvői cipőkhöz, menyasszonyi cipőkhöz, alkalmi és akciós cipőkhöz.

(6 darab termék)

A cipő elejére, oldalára vagy akár hátuljára is rögzíthető - Tökéletes kiegészítő bármilyen stílusú vagy sarokmagasságú cipőhöz - A cipő klipsz kristályokkal van díszítve - A fém klipsz nem sérti sem a cipőt, sem a lábfejet - Az esküvő után bármilyen cipőre, sálra, vagy akár táskára is helyezhető. Online rendelés estén országos postázás,