Kiegészítők.

...

Esküvői, alkalmi cipő, cipő klipsz.

(81 darab termék)

Menyasszonyi és alkalmi cipő kínálatunkban mindenki megtalálhatja a saját elképzelésének megfelelő modellt. Szatén és bőr cipőink 34 - 42 méretig vásárolhatóak, a lapos saroktól egészen a platformos változatig. Olasz Ruhaszalonunk cipő kínálata Veszprémben, vagy országos postázással online rendelés esetén.


...

Fehérnemű alkalmi és esküvői.

(14 darab termék)

VIP Hölgyeknek LORMAR VIP olasz melltartót! Akár pánt nélkül is viselhető ezt a csipkés, kényelmes zselés push-up melltartó. Fekete, fehér és ekrü színben vásárolható, 1-65, 2-70, 3-75, 4-80, 5-85 ös méretben, B, C és D kosárméretben. Gyönyörű Class olasz csipkés tanga, francia bugyi és harisnyatartó, a LORMARTÓL. Fekete, fehér és ekrü színben 2-S, 3-M, 4-L-es méretben vásárolható.


...

Fátyol. Esküvői, menyasszonyi fátyol.

(108 darab termék)

A menyasszonyi fátylak kristálytüll anyagból készülnek, szélszegésük változó. Fehér és ekrü színben,  a rendelt méret hosszúságban készülnek, félbehajtva fésűre varrhatók. A készleten levők megvásárolhatók. Új fazonnak kb. 6 hét a rendelési határideje Németországból.


...

Ékszer, nyaklánc, fülbevaló, karkötő.

(122 darab termék)

Esküvői Ékszer igényes alapanyagok és díszítőelemek - minőségi kristályok, Cubic Zirconia, Swarovski -Elements , édesvízi tenyésztett gyöngyök - felhasználásával, különös odafigyeléssel, gondos kézi munkával készülnek. Az ékszerek ezüsttel bevontak és valamennyi alkalmazott anyag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes. Szállítási határidő postafordultával, vagy maximum 10 nap


...

Hajfésű, hajpánt, hajklipsz, hajdrót, kalap, tiara. Menyasszonyi és alkalmi hajdíszek

(160 darab termék)

Az esküvői hajdíszek ezüsttel bevontak és valamennyi alkalmazott anyag Anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes.


...

Boleró, vállkepp, stóla, pelerin.

(1 darab termék)

Az ESKÜVŐI és ALKALMI ruháknál.


...

Akciós ékszerek, hajdíszek, tiarák.Menyasszonyi és alkalmi karkötők, hajcsavarok, virágok, hajpántok.

(21 darab termék)

Az ékszerek, hajdíszek kifutó modellek, a készlet erejéig vásárolhatók akciós áron.


...

Kesztyű. Női és férfi kesztyű.

(16 darab termék)

 A férfi női esküvői kesztyűk fehér, ekrü, fekete színekben, matt és fényes szatén anyagból.

Kedvező KÖLCSÖNZÉSI és ELADÁSI árak Veszprémben, vagy online rendelés esetén országos postázással.


...

Gyűrűpárna, piperetáska. Esküvői gyűrűpárna, piperetáska, fehér vagy ekrü színekben.

(7 darab termék)

Matt vagy fényes szatén anyagból menyasszonyi ruha kiegészítő az Olasz Ruhaszalonból. Online rendelés esetén országos postázással.


...

Ernyő fotózáshoz, hintós vonuláshoz.

(28 darab termék)

Egy igazán jó menyasszonyi ernyőt mindig használhat, ha esik az eső, ha erősen tűz a nap, ha szüksége van valamilyen egyedi kiegészítőre akár magának, akár a koszorús lányoknak, vagy ha csak a fotózást szeretné kicsit feldobni. Kiváló esküvői dekoráció, nagyon egyedi hangulatelemeket lehet kialakítani vele.


...

Legyező. Menyasszonyi és alkalmi legyező.

(4 darab termék)

 A menyasszonyi, alkalmi legyező hossza 27cm az átmérője 49 cm. Muszlinnal bélelt legyezőnek pamut battenburg csipke az anyaga. Váza bambuszból készült. Alkalmi legyező fehér, ekrü és fekete színben rendelhető. A pamutcsipke legyező azon kívül, hogy elegáns, kellemes hűsítést biztosít a meleg nyári napokon. A pezsgőszín különösen jól illik minden ruhához, vagy elegáns kosztümhöz. A legyező az esküvői ruha kiváló kiegészítője is lehet.